New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Endava]

09
May 2017

Endava

Zlatni sponzor konferencije je kompanija Endava.

 

Endava je privatna IT kompanija osnovana 2000. godine. Ima preko 3,600 zaposlenih sa sedištem u Londonu i kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi, kao i delivery centrima u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Kolumbiji, Moldaviji i Rumuniji.

Sa preko 15 godina iskustva u pružanju IKT usluga nekim od vodećih svetskih korporacija iz oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologija i trgovine, Endava pomaže klijentima da transformišu svoje poslovanje kako bi izašli u susret potrebama potrošača i klijenata sada i u budućnosti kroz predloge agilne transformacije i digitalne evolucije.

Trude se da izgrade dugoročne veze sa klijentima i svojim zaposlenima kroz tehničku ekspertizu i široko domensko znanje. Zalažu se za uspostavljanje i održanje visokih standarda u svim proizvodima koje dostavljaju kontinuiranim usavršavanjem tehničke ekspertize ljudi i internih procesa. Zaposlenima nude različite mogućnosti za razvoj njihove karijere i ohrabruju ih da sami biraju svoj pravac razvoja.

Endava takođe podržava rast lokalnih zajednica kroz različita sponzorstva i aktivno učestvovanje na različitim konferencijama, gde se često pojavljuje kao ekspert iz određene oblasti sa predavačem koji se trudi da prenese deo svog znanja široj publici.

Na konferenciji eMagine, imaćete priliku da se na Endavinom štandu upoznate sa predstavnicima kompanije i popričate o načinu rada i mogućnostima koje kompanija pruža, a više informacija možete naći i na njihovom web sajtu www.endava.com.

Tags: