New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[PRODYNA]

09
May 2017

PRODYNA

Kompanija PRODYNA je jedna od prvih partnera koji su želeli da podrže konferenciju eMagine. Oni su naši zlatni partneri.

 

PRODYNA je inovativna kompanija koje se uglavnom fokusira na implementaciju Java enterprise rešenja. Takođe, u dogovoru sa klijentima, rade implementaciju specifičnih korisničkih zahteva koji trebaju da zadovolje najviše tehničke standarde.

Usluge koje kompanija pruža su: konsalting; dizajniranje kompleksnih arhitektura; implementacija softvera; osiguravanje kvaliteta; projektni menadžment; aplikativni menadžment. Dugoročne biznis veze koje je kompanija u dosadašnjem radu ostvarila sa mnogim velikim i poštovanim globalnim igračima na raznim poljima, demonstrira da je PRODYNA pouzdan partner.

PRODYNA posluje preko 17 godina, ima više od 280 zaposlenih koji su smešteni u 12 kancelarija u Evropi. U imenu PRODYNA inkorporirane su reči poput profesionalizam i dinamika. Da ovo ne bi ostale samo reči na papiru, kompanija se pobrinula da ove izjave budu zapravo deo kompanijske kulture. Profesionalizam se ogleda u jasno strukturiranim i napisanim procedurama koje se koriste na projektima. Svaki projekat je dovoljno transparentan zaposlenima kako bi u svakom trenutku mogli da vide ko na čemu radi ili ako žele da se uključe u nekom trenutku u projektu to će moći da urade u svakom trenutku. Kako u kompaniji ne postoji hijerarhija, flat struktura kompanije omogućava vrlo napredan timski rad, gde svaki zaposleni može da promeni trenutni tim ili projekat i na taj način proširuje svoje znanje. Poverenje i razvoj zaposlenih su vrlo vredne i poštovane osobine kompanije, zaposleni mogu da biraju u kom domenu žele da se razvijaju, a kompanija će se potruditi da to i obezbedi na najadekvatniji mogući način.

Dođite do PRODYNA štanda na konfereciji eMagine i upoznajte se sa ovom inovativnom kompanijom. PRODYNA će se potruditi i da nagradi učesnike na događaju zanimljivim i inovativnim IoT i VR uređajima.

Tags: