New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Zdravo!]

17
Mar 2017

Zdravo!

Mi smo eMagine.

eMagine je nastao kao ideja kompanije Bosch da mladim ljudima predstavi kakav nas svet očekuje pod uticajem novih tehnologija (Sa osvrtom na temu “Internet of things”). Ideja ubrzo prerasta u konferenciju, a konferencija će, nadamo se, prerasti u zajednicu IoT entuzijasta.

Konferencija eMagine je zamišljena kao jednodnevni događaj, organizovan 13.05. u Belexpocentru, koji podrazumeva dva segmenta: predavanja domaćih i stranih govornika i mini izložbu inovativnih tehnoloških rešenja. Ovaj događaj namenjen je studentima tehničkih fakulteta, ali i svim mladim ljudima (ili onima koji se tako osećaju) inspirisanim tehnologijama budućnosti.

Šta možete da očekujete 13-og maja?

5 informativnih i inspirativnih predavanja uvešće nas u svet IoT-a, pametnih gradova, samovozećih automobila i pokazati kako se kompanije prilagođavaju digitalnoj eri u kojoj je promena glavni “začin” poslovanja. Ovu priču ispričaće nam eksperti na ovim poljima iz kompanije Bosch tako i naši prijatelji i partneri iz kompanija Strawberry energy iz Srbije i I Computer Solutions iz Rumunije.

Zanima vas kako izgleda virtuelna realnost, ili biste voleli da vidite šta i na koj način štampa 3D štampač? Naši partneri i izlagači će nam predstaviti kako tehnologije budućnosti izgledaju danas. Nakon što odslušate predavanja, prošetajte našom expo zonom i iskusite delić sveta tehnologija.

Prijavi se za konferenciju na ovom linku emagine.rs, i učestvuj u stvaranju IoT zajednice!

Za sve dodatne informacije pratite nas na sajtu emagine.rs kao i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.

Vidimo se na eMagine konferenciji!

Tags: